Als je website offline is, kijk je best in eerste instantie je internetverbinding na. Als je nog steeds binnen Google kan surfen naar andere websites dan is je internetverbinding in orde.

Als de server juist een update of backup doorvoert, dan kan e website tijdelijk niet bereikbaar zijn. Probeer het dan na een paar minuten opnieuw.

Lukt het na een paar minuten nog niet, dan vul je best een support ticket in.